Hirdetés

Biztonságos az új Sandisk Cruzer Titanium Plus



|

Online mentésre kerülnek az állományok.

Hirdetés

Január 7-én kerül nyilvános bemutatásra Las Vegasban, a 2008-as International Consumer Electronics Show alkalmával a Sandisk legbiztonságosabb USB flash háttértára. A Sandisk Cruzer Titanium érdekessége, hogy a rajta lévő adatokhoz akkor is hozzáférhetünk, ha ellopták magát a meghajtót. Ez úgy lehetséges, hogy az eszközhöz hat hónapig ingyenesen jár az online adatmentés lehetősége, a mellékelt szoftver pedig gondoskodik róla, hogy minden egyes állományról azonnal másolat készüljön. Azonosítónk és jelszavunk birtokában így aztán is hozzáférhetünk adatainkhoz, ha magát a meghajtót otthon felejtettük volna, ellopták vagy véletlenül egy uránbányász óriásdömper hajtott át rajta.


Mindemellett a Titanium családra jellemző fémburkolat és hardveres AES adattitkosítás védi fizikailag és logikailag az adatokat. Az online backup szolgáltatást a BelnSync nyújtja, az Amazon.com egységeként. A hat hónapos ingyenes időszakot követően évi 30 USD fejében biztosíthatjuk a további online mentést.


A 4 gigabájtos Cruzer Titanium Plus márciusól lesz kapható az USA-ban, ára 60 USD körül mozog majd.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.