Hirdetés

Black Series Genesis CPU-hűtő a Prolimatech-től



|

Jó választás lehet hűtőcsere esetén a Prolimatech újdonsága.

Hirdetés

A Prolimatech bemutatta legújabb processzorhűtőjét, amely limitált kiadású szériában lesz megvásárolható. A Black Series Genesis két különálló tornyot használ, a bordák pedig akár három 120 vagy 140 milliméteres ventilátort is képesek rögzíteni.

 

A CPU hűvösen tartása mellett az eszköz a kritikusabb részeken is javítja a légáramlást, például a memória környékén. A csomagban kapott plusz fekete rögzítőcsavarokkal szorosabb rögzítés, így pedig alacsonyabb hőmérséklet is elérhető.

 

A Black Series Genesis esetében is a felhasználókra bízza a Prolimatech a légkavarók kiválasztását. Gyakorlatilag tetszés szerint választható a 12 vagy 14 centis ventilátorok közül 1-3 darab. Az AMD részéről AM2, AM2+ és AM3, Intel-fronton LGA775, 1155, 1156, 1366 és 2011 foglalatokkal kompatibilis eszköz már előrendelhető, ára 59,9 angol font.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.