Hirdetés

Blu-ray vagy HD DVD? Mindkettő!



|

A Samsung BD-UP5000 mindkettőt támogatni fogja.

Hirdetés

A nyáron piacra kerülő BD-UP5000 lejátszó lesz az első olyan termék, amely egyaránt képes lejátszani mindkét következő generációs film-lemezt, beleértve az olyan interaktív (HDi és DB-Java) tartalmakat is, amelyekkel az LG hasonló hibrid lejátszója nem volt képes megbirkózni. A közel két éve ígért készüléknek köszönhetően a felhasználóknak végre nem kell azzal foglalkozniuk, hogy az általuk választott film, melyik formátumon elérhető. Mint ismeretes, a legtöbb film csak vagy Blu-ray vagy HD DVD lemezen vásárolható meg. Olyan anomáliák is borzolják a vásárlók idegeit, mint például az, hogy a Terminator első két része csak Blu-rayen, míg a harmadik csak HD DVD-n kapható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.