Hirdetés

Bolondos kiegészítők



|

A világ legkisebb egere, akkupirító, fülhallgató Yo-Yo, vízálló iPod-hangszóró, és retikül beépített DVD-lejátszóval - néhány az utóbbi idők "furcsa" kiegészítőiből.

Hirdetés

 

bagtv.jpg
Kapcsolódó írásaink közt rengeteg olyan eszement kiegészítőt és USB-s kelléket találhatnak, amelyekről valószínűleg sosem gondolták, hogy létezik. Mostani áttekintőkben is ilyen kellékekről ejtünk néhány szót.

 

A BagTV egy olyan új kézitáska, amelyért a gyártó reményei szerint bolondulnak majd a nők. A retikül ugyanis egy beépített 7 hüvelykes LCD-kijelzőt rejt az oldalában. A táska képes DVD-k lejátszására, és támogatja az MP3, valamint a képformátumokat. A többféle színben, mindenfajta ruhához kapható retikül akkumulátora 2,5 óráig bírja egy feltöltéssel, ára 295 angol font (82 000 forint). 

 

A Toasting Chargert talán akkupirítónak hívhatnánk - az egyelőre csak tervként létező eszköz egy igen különös akkumulátortöltő, amely egy kenyérpirító génhibás mása. Kenyér helyett akkumulátor kell bele, az oldalán található visszajelző-LED pedig tájékoztat minket a töltöttségi szintről. Vajon túl merész egy ilyen Li-Ion akkutöltő? Vagy jöhet, és még dzsemet is kérünk hozzá?

 

toast_charger.jpg

 

Az Earbud Yo-Yo egy kellemesebb borítással talán még hasznos holmi is lehet - feladata ugyanis a nem használt fülhallgatók zsinórjának összetekerése és tárolása. Valószínűleg mindenki találkozott már a problémával, amikor a fiókból kiszedve fél órán át kellett kigörcsölnie az összegubancolódott vezetékeket.

 

earbudyoyo.jpg

 

A Focal AquaTune lejátszói nem újak a maguk kategóriájában, de a meglehetősen furcsa iPod-kiegészítők közt igen "érdekes" kellékek. A legújabb iPodokkal is kompatibilis, elemről működő lejátszó egy pár 1 wattos hangszórópárt kapott, míg a nagyobbik testvér egyenként 3 wattot teljesít - ezzel biztosan több hallatszik majd a víz alól... Áruk 10 800 és 15 800 japán jen (23 000 és 33 000 forint).

 

focal2.jpg

 

A világ legkisebb egere címet kiérdemelni vajon mennyire nagy dicsőség? Hiszen ez a 42 x 21 x 17,65 milliméteres Z-Nano USB egér bár képes bal és jobb kattintásra, sőt, még scrollozni is tud, valljuk be, nagy szenvedés lenne ilyet használni. Ami viszont biztos, hogy most ez, a 60 dolláros (11 000 forint) rágcsáló a legapróbb a világon. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.