Hirdetés

Brutális billentyűzet érkezett a Mad Catz-től



|

Érintőkijelző, moduláris kialakítás, terülj-terülj asztalkám és membrános billentyűk. Jó ez így együtt?

Hirdetés

A Mad Catz, egy kiegészítő gyártó cég, bemutatta legújabb játékosok számára tervezett, érintőkijelző kijelzővel és teljesen moduláris kialakítással tálalt klaviatúráját, a S.T.R.I.K.E. 7-t. A billentyűzet 24 egyénileg beállítható funkció gombot állít szolgálatba, melyeket az érintőkijelzőn keresztül lehet programozni. Az utóbbi felület azonban nem csak erre használható. Segítségével olyan programokat indíthatunk és kontrollálhatunk a PC-n mint a TeamSpeak, mely jelen esetben egy dedikált felhasználói felületet is kapott a S.T.R.I.K.E. 7 érintős kijelzőjén. A felhasználók anélkül oldhatják meg a kommunikációs nehézségeket, hogy bárhonnan, vagy bármelyik programból ki kellene lépniük.

 

 

A billentyűzet koránt sem olcsó, hiszen 0,01 cent híján 300 dolláros áron kerül a polcokra. Az ár mellett egyedüli problémaként a membrános billentyűk hozhatók fel, hiszen a megcélzott vásárlói réteg előszeretettel használ mechanikus billentyűzetet. Akik számára az utóbbi nem fontos és szeretnének egy teljesen moduláris, személyre szabható gamer billentyűzetet, azoknak vélhetőleg csábító darab lesz.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.