Hirdetés

Brutális Sony PC



|

A japán cég új asztali csúcsgépe egymillióba fáj.

Hirdetés

Az új, RM1N néven futó drágaság védelmére szóljon, hogy olyan amatőr felhasználókat céloznak meg vele, akik gyakran szeretnének HD-videoanyagokkal dolgozni.

Ennek megfelelően a gépben Intel Core 2 Quad Q6600 szív dobog 2,4 GHz-en, 2 GB memóriával és NVIDIA GeForce 8600 GTS (256 MB) kiegészülve. A nagyfelbontású mozgóképeket az 1 terabájtos háttértár hivatott elnyelni.

 

 

sony_rm1n.jpg

 

 

Mivel Sony termékről van szó, a gép szemet gyönyörködtető, s a jelentések szerint kinézete Apple Mac gépekre hajaz. Az biztos, hogy akár csak az ultra hordozható noteszgépek esetében, az optikai meghajtók külső egységben kapott helyet: ebben az esetben egy Blu-Ray és egy külön DVD-író.

 

A gép július közepétől lesz elérhető, s akik sokallják az árat, azok vigasztalódhatnak azzal, hogy egy Adobe Premiere Pro 2.0 (250 000 Ft) és egy Vista Business (100 000 Ft) is benne foglaltatik a csomagban.

 

 

sony-vaio-rm1n.jpg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.