Hirdetés

Buffalo: BDXL-kompatibilis, hordozható Blu-ray-író



|

A 340 grammos BRXL-PC6U2 képes a 128 gigabájtos BDXL-lemezek kezelésére is.

Hirdetés

A Buffalo hamarosan piacra dobja legújabb külső optikai meghajtóját. A BRXL/PC6U2 a gyártó második olyan Blu-ray-írója, amely támogatja a BDXL szabványt, tehát képes kezelni a 100 és 128 gigabájtos BDXL-lemezeket. Emellett az újdonság meglehetősen hordozható méretet kapott.

 

A 145 x 153 x 19 milliméteres, csupán 340 grammos meghajtó két darab USB 2.0-ás kábellel rendelkezik, annak érdekében, hogy stabil írási folyamatot biztosítson. Írási sebességei a következőképp alakulnak: 6x BD-R SL/DL, 4x BD-R 3-rétegű/4-rétegű, 2x BD-RE, 8x DVD-R/+R/+RW, 6x DVD-R/+R DL és DVD-RW, 5x DVD-RAM, 24x CD-R, valamint 16x CD-RW.

 

A Buffalo új írója elsőként Japánban kerül a piacra, a tervek szerint még ebben a hónapban. Ára 273 dollár lesz.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.