Hirdetés

Buffalo: szuperbiztos pendrive és 3 TB-os külső HDD



|

Az AES 256 bites hardveres titkosítás mellé modelltől függően antivírus szoftver is jár.

Hirdetés

A Buffalo bemutatta három legújabb pendrive-ját, amelyek mindegyike AES 256 bites hardveres titkosítást kínál a megfelelő adatbiztonság érdekében. Ha ez nem lenne elég, két flash meghajtót antivírus alkalmazással is kiegészítettek a teljes biztonság érdekében. A Trend Micro antivírus szoftvere minden fájlt automatikusan, azonnal ellenőriz.

 

A kicsúsztatható, sapka nélküli pendrive-ok az USB 2.0-ás és 1.1-es portokat támogatják. Az RUF2-HSCLT az alapverzió, a RUF2-HSCLTV mellé egy éves előfizetés jár a fent említett antivírus programhoz, míg a RUF2-HSCLTV3 esetében ez három év. A flash meghajtók 2, 4, 8, 16 és 32 gigabájtos méretekben érhetőek el, áruk pedig 77 és 360 dollár között alakul.

 

A gyártó egy gyors külső adattárolót is bemutatott, a HD-LBVU3-mat, amely egy USB 3.0-ás porton csatlakozó külső merevlemez, nem kevesebb mint 3 terabájtnyi tárhellyel. A tároló 39 x 123 x 189 milliméteres, és 1 kilogrammot nyom. Fogyasztása maximum 18 watt, tétlen állapotban pedig 1,6 watt. A körülbelül 320 dolláros eszköznél a belső vibrációcsökkentésről is gondoskodtak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.