Hirdetés

Call of Duty-ház rakétavetővel a Thermaltake-től



|

A sikeres Level 10 GT toronyra gépágyú, lőszeresdoboz és elsősegély-láda is került.

Hirdetés

A Thermaltake legújabb háza azoknak a játékosoknak készült, akik világosan és meglehetősen stílusosan szeretnék kifejezni az érdeklődési körüket: a gyártó utóbbi éveinek legsikeresebb és legnagyobb számban fogyó felsőkategóriás terméke, a Level 10 GT ház átalakult, és elkészült a Call of Duty-kiadása.

 

Sajnálatos módon azonban az egészen különleges torony nem került sorozatgyártásba. A Thermaltake modderek számára írt ki egy versenyt, amelyben egyedi építésűvé alakíthatták a népszerű Level 10 GT-t. A Call of Duty-ra építő változat Brian Carter (Boddaker) nevéhez fűződik.

 

Az átalakított ház valóban stílusosra sikerült, hiszen a rakétavető mellett gépágyú, lőszeresdoboz és elsősegély-láda is a részét képezik. Sajnos a gépágyú jelenlétét az 5,25 hüvelykes meghajtóhelyek bánták, öröm az ürömben, hogy forog. Az átalakítás munkálatai számos fotóval dokumentálva itt megtekinthetőek.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.