Hirdetés

Canon az életlen képek ellen



|

A 7.1-es Canon A710 IS-t optikai képstabilizátorral is felszerelték.

Hirdetés

A PowerShot A710 IS-t ma jelentette be a Canon, a sikeres A700 utódmodelljeként. Hatszoros optikai zoommal és rengeteg beépített funkcióval rendelkezik, az elődhöz képest újítás a 7,1 megapixeles képérzékelő és a korábbihoz képest még több digitális képeffektus. Továbbvittek olyan bevált vonásokat, mint a számos felvétel-készítési mód, a teljes manuális expozíció vezérlés, a VGA minőségű videofelvétel, az ISO 800 mód és a 2,5 hüvelyk képátlójú LCD kijelző.



Az A700-ban még pusztán az ISO 800 érzékenység volt hivatott lehetővé tenni a fényképezést gyengébb fényviszonyok között. Tovább csökkenti a bemozdult képek számát a változatlan méretű kompakt házban újonnan alkalmazott optikai képstabilizátor, mely három értékkel hosszabb záridő használatát teszi lehetővé.

Hatszros zoomra képes az optika, melyet a digitális zoom újszerű alkalmazásai terjesztenek ki. Kisebb felbontásra váltva az érzékelő tartalékait a Biztonsági Zoom funkció aknázza ki úgy, hogy vigyáz arra, hogy a képet ne nagyítsuk a szétesésig és 10×15 centiméteres nyomaton még ne jelentkezzen minőségromlás. Használható az új Digitális Telekonverter funkció is, amellyel minden kép olyan jellegű digitális nagyítással készíthető el, mintha egy valódi teleobjektív lenne a gépre szerelve.

A 2,5" képátlójú LCD kijelzőn bekapcsolható a „Pozícionáló háló”, amely a vízszintes beállításában is segít. Használható ezenkívül egy új, 3:2 arányú jelző is, amely a kinyomtatható területet jelzi szabványos képméretek esetén. A képek visszajátszásnál animált kitöltéssel figyelmeztet a gép a túlexponált részekre.



Opcionális előtétlencsék és tartozékok teljes skálája áll rendelkezésre, köztük 0,7-szeres nagylátószögű, és 1,75-szörös teleobjektívek, valamint egy Makró előtétlencse. A szintén opcionális nagyteljesítményű vaku éjszakai felvételkészítéshez használható kiválóan, míg a dupla üvegű, vaku diffúzorral is ellátott vízhatlan tok használatával akár 40 m mélységig lehet fényképezni víz alatt.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.