Canon ImagePRESS: óránként 8100 nyomat



|

Canon bemutatta legújabb monokróm imagePRESS digitális nyomdai termékcsaládját

A gyártó felmérése szerint a nagy példányszámú nyomtatás csaknem egyharmada jelenleg is fekete-fehér, és a teljes mennyiség 42 százaléka digitálisan kerül nyomtatásra. Ezért fejlesztette ki a három új modellt, melyekről már olvashattak a Canon Forum rendezvényről készült képes összeállításunkban. A Canon imagePRESS 1110 legfeljebb 6600, a Canon imagePRESS 1125 modell 7500, míg a Canon ImagePRESS 1135 maximum 8100 nyomatot képes elkészíteni óránként. 52 g/m2 és 300 g/m2 közötti bevonat nélküli, valamint legfeljebb 240 g/m2 bevonatos papírra dolgoznak a monokróm ImagePRESS berendezések, 1200x1200dpi legnagyobb felbontás mellett.

 

 

imagepress.jpg
 

 


A gyártó új monokróm digitális nyomdai termékeinek versenyképességét biztosítottnak látja, mivel az új nyomdagépek árukat tekintve az alacsonyabb kapacitású kimeneti eszközökhöz állnak közel, terhelhetőség szempontjából mégis vetekszenek a közepes termelési kapacitású berendezésekkel: havonta akár a 3 millió példányt is előállíthatnak. A modellek alkalmazási területe rendkívül széles, így katalógusok, füzetek, direkt marketing levelek, prezentációk, hírlevelek, pénzügyi beszámolók, űrlapok, telefonkönyvek, valamint több médiára kiterjedő kampányok kivitelezéséhez is optimális megoldást kínálnak.


Az imagePRESS termékcsalád még magasabb szintű használatának érdekében a modellekhez megrendelhető az NT-Ware által fejlesztett Helix Production Workflow program. A szoftver gördülékenyebbé teszi az igény szerinti termelési nyomtatási folyamatokat, segíti a személyre szabott, kis sorozatú nyomtatásokat, valamint integrálja a nyomtatási megrendeléseket és a nyomtatást.

canon imagepress 1125
Helix Production Workflow szoftvercsomag különösen hasznos megoldásként szolgálhat a webes nyomtatási hálózatot és a termelési helyet összekötő kapocsként. Az InfoTrends felmérési eredményei szerint a webes nyomtatási megrendelések mennyisége 2006 és 2010 között várhatóan megduplázódik, amely évente több mint 8 millió példányt jelent. Jövőre az európai nyomtatási szolgáltatók több mint felénél már elérhetővé válik a Web-to-Print szolgáltatás. A program a Canon uniFLOW Output Manager szoftverével is együttműködik, illetve ráépül, ezért a már meglévő berendezések felhasználóinak semmilyen fennakadással nem kell számolniuk.


A Helix Production Workflow szoftver, valamint az imagePRESS 1110, az imagePRESS 1125 és az imagePRESS 1135 Magyarországon 2009 májusától érhető el.

Szeretne még több nyomtató tesztet, tippet, trükköt és hasznos ötletet olvasni?
Irány a PC World Nyomtatóbázis!


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.