Hirdetés

Casio: Green Slim projektorok otthonra



|

A Casio Green Slim projektorai otthoni felhasználásra születtek, és 100 hüvelykes képátlót tudnak kivetíteni.

Hirdetés

A projektorok nem csak rendezvényeken és oktatásokon használhatóak, és erre a Casio most újabb bizonyítékkal jelentkezik a Green Slim szériás projektorok személyében. Az újdonságok teljesen alkalmasak a nappaliban való szolgálatra is.

 

Nem csak monitort, még HDTV-t is képesek helyettesíteni, ha van elég helyünk hozzá. A Green Slim projektorok akár 100 hüvelyk fölötti képátlót is képesek kivetíteni, és ami a legjobb, hogy Full HD-ben, 1080p-ben dolgoznak lézer és LED-es fényforrásaikkal.

 

A fényforrások egyébként 20 000 üzemórát bírnak, tehát hosszú ideig képesek tulajdonosukat kiszolgálni. A kivetítők kétszeres zoomra is képesek, és természetesen HDMI porttal is ellátták őket, így PC-t, konzolt, vagy bármit ráköthetünk. A projektorok árai 800 és 1100 dollár között alakulnak majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.