Hirdetés

CD/DVD tetoválás



|

A HP magasabbra teszi a mércét: támogatja a CD tetoválások készítését.

Hirdetés

A HP nemrégiben mutatta be nyomtatási, szkennelési és másolási képességekkel rendelkező, HP Photosmart C3180 és C4180 többfunkciós eszközeit. A HP Photosmart Express szoftverrel az új rendszerek gazdái könnyen és gyorsan elérhetik, megtekinthetik, rendszerezhetik, megoszthatják és kinyomtathatják fotóikat. A HP Vivera tintákkal végzett négytintás nyomtatással gazdag színhatású, valósághű és nemzedékeken át fakulásálló fényképeket készíthetnek. Az új eszközökben is alkalmazott HP Real-Life technológiák támogatják a vörösszem-eltávolítást, a „karcsúsítást”, a panorámakép-készítést és automatikusan korrigálják a külső fényviszonyokat.

Az ultravékony, tartós műanyag címkékre nyomtatott új CD/DVD tetoválásokkal a felhasználók profi benyomást keltő, személyre szabott zenei, fotó és adat CD-ket hozhatnak létre. A HP új CD/DVD tetoválásai ideális megoldást jelentenek mindenkinek, aki gyakran ír lemezre zenét, fotókat, videókat vagy más digitális információt, és szívesen tenné személyesebbé anyagait. A rendkívül vékony, tartós műanyagcímkék egyedülállóan fényes, vízálló felületet hoznak létre, és később sem válnak le a lemezről. Az innovatív pöndörödésgátló technológia megakadályozza a tetoválások ráncosodását és visszapöndörödését. A linken elérhető videó alapján gyerekjáték felvinni a személyre szabott CD/DVD címkére a szöveget, a HP mintaképtárának exkluzív dizájnjait, vagy a felhasználó saját fotóit és grafikáit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.