Hirdetés

CeBIT: HDMI-s LED piko-projektor az Acertől



|

CeBIT: HDMI-s piko-projektor az Acertől

Hirdetés

Az Acer a hannoveri CeBIT planet Reseller szekciójában állította ki a K11 piko-projektort, mely április végétől már kapható is lesz.

 

Mindössze 122×116 milliméteres területével az egyik leghordozhatóbb mai kivetítő az Acer K11, mely legfeljebb 2,54 méteres átlójú képet vetít, maximálisan 2000:1 kontraszt aránnyal. SD kártyaolvasót, USB, kompozit videó, VGA és HDMI bemeneteket kínál, utóbbi révén már szórakoztatóelektronikai eszközökről is lehet vele alkalmi prezentációt tartani.

 

acer_k11_pico_projector_front

 

A K11, akárcsak elődje, a K10 a Texas Instruments DLP technológiájával (DMD lapkával) és LED fényforrással állítja elő a viszonylag szerény fényerejű képet. Megjegyzendő, hogy a K10 100 Ansi lumennel dolgozott, a K11 pedig már 200-zal, ami jobban használhatóvá teszi normál beltéri körülmények között, azaz mondjuk egy el nem sötétített kávézóban, tárgyalóban is. A 20 000 óra élettartamú LED kiküszöböli a projektoroknál megszokott költséges lámpacserét és alig melegszik, így kikapcsoláskor mindenféle várakozás és hűtési idő nélkül azonnal elcsomagolható a készülék.

 

 

acer_k11_pico_projector_back_.jpg

 

Natív felbontása 858×600 képpont, ami házimozihoz nem igazán, de a legtöbb prezentációs feladathoz vagy akár standard felbontású videó anyagok lejátszásához megfelelő. Természetesen ennél fogva nem tudja kihasználni a HDMI biztosította nagy felbontást, csupán többféle eszközzel, illetve egyszerűbben lesz használható a K11, mint elődje.

 

Az extra fényerőt és HDMI csatlakozást nem adják ingyen, a K11 ára vagy 20 százalékkal meghaladja majd a K10-ét, 550 dolláros utcai áron lesz beszerezhető.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.