Hirdetés

CES 2012: 80 colos 3D LED tévé a foci EB-re



|

A Sharp Las Vegasban bemutatta új, az európai piacra és a foci EB-re szánt 60, 70, és 80 colos LCD tévékészülékeit.

Hirdetés

Még öt hónap van hátra az Lengyelország és Ukrajna közös szervezésében rendezett labdarúgó Európa Bajnokság első meccséig. A „Nagyszerű foci, nagy képernyőn” (Great Football on Big screens) szlogennel indított kampány keretében a Sharp azonban már bemutatta a CES-en új 60, 70, és 80 colos Sharp televízióit.  

 



A bemutató egyik kiemelt terméke az LC-80LE844U 80 colos AQUOS 3D LED tévé volt, amely egyben a gyártó elmondása alapján a világ első 80 colos 3D LED televíziója. A készülék egy 55 colos képernyő felületének több mint kétszeresét biztosítja. A full HD 1080p LC-80LE844U-ban is megtalálható a Sharp Quattron technológiája, amely a hagyományosnál több szín és élesebb 3D-s képek megjelenítésére képes. A teljes LED háttérvilágítással és 240Hz-es panellal ellátott készülék lényegében teljes mértékben megszünteti a gyorsan mozgó képek megjelenítésekor szokásos képtorzulást, elmosódást.

 



A cég ezen felül bemutatta a teljes 2012-es AQUOS LED készülékei sorozatát, amely 32-től 80 colos képátlóig tartalmaz készülékeket, továbbá több mint 20 féle 60 colos és annál szélesebb képátlóval bíró, többnyire 3D-képes készüléktípust tartalmaz. A 9-es sorozat teljes LED háttérvilágítással és fényérzékelővel rendelkezik, így biztosítva a helyi fényviszonyoknak megfelelő legtökéletesebb képminőséget és a páratlan televíziós élményt.

Minden készülék tartalmazza a Sharp okostévé-platformját az AQUOS Net+-t, amely hozzáférést biztosít számos alkalmazáshoz is. A YouTube videók, filmek, hírek, időjárás előrejelzések és a futballhírek egy gombnyomásra elérhetők az AQUOS Net+-szal. A készülékek rendkívül alacsony energiafogyasztás mellett üzemelnek, így könnyedén teljesítik az A+ energiahatékonysági minősítéshez szükséges elvárásokat, ezáltal is csökkentve az energiafogyasztásból eredő költségeket és környezeti hatást.  

ICC-4K

A Sharp bemutatta az ICC-4K LED tévéjét is. Az I-cubed Research Centerrel közösen fejlesztett ICC-4K az 1080p-s felbontás négyszeresét képes megjeleníteni, ami minden eddiginél nagyobb felbontást és képminőséget eredményez. Az ICC, (Integrated Cognitive Creation Technology) nem csupán a kép HD-ről 4K-ra történő intelligens felnagyobbítását jelenti, hanem a valóság, természetben is megjelenő képi megjelenítését teszi lehetővé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.