Hirdetés

Chrome OS-t kap a Lenovo hibrid PC-je



|

A forradalminak kikiáltott Yoga Book természetesen minden vonzó tulajdonságát megőrzi.

Hirdetés

Már a megjelenése előtt is a hibrid eszközök új generációjaként tekintettek sokan a Lenovo Yoga Book-ra. A nemrég általunk is tesztelt gép elsősorban a hagyományos fizikai billentyűzet sutba dobásával hívta fel magára a figyelmet, helyette egy digitalizáló táblaként is használható különleges érintőkijelzőt kaptunk.

Hirdetés

A Yoga Book története azonban nem ér véget az eddig megjelent Windows, illetve Android operációs rendszert használó verziókkal. Jeff Meredith alelnök egy interjúban megerősítette, hogy már javában dolgoznak a Chrome OS kiadáson. Kompromisszumokat azonban semmiképpen nem fognak kötni, így az egyszerre papír alapú jegyzetelésre és digitalizálásra is használható Real Pen mindenképpen megmarad.

Meredith szerint a Chrome OS-sel felvértezett 2 az 1-ben gép elsősorban iskoláknak, oktatási célokra lehet majd remek választást. Konkrét megjelenési dátumot egyelőre nem volt hajlandó elárulni, szavaiból az derült ki, hogy záros határidőn belül, akár jövő év elején megkapjuk az új kiadást, idővel viszont a Chrome és Android verziók összeolvadnak majd. A Lenovo Yoga Book elsősorban a japán, a kínai és a német piacon nyitott nagyon jól, az Egyesült Államokban pedig átlagos eredményeket hozott a rajt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.