Hirdetés

CNPS11X Extreme CPU-hűtő a Zalmantól



|

Az egyedi kialakítású hűtő még a 350 wattos fogyasztású processzorokat is képes lehűteni.

Hirdetés

A hűtési piacon meghatározó szerepet betöltő Zalman folyamatosan frissíti termékkínálatát: ennek keretében megérkezett a legújabb processzorhűtőjük, amelynek a neve CNPS11X Extreme, és egészen egyedi kialakítást kapott.

 

Az újdonság még a legerősebb processzorokat is képes kiszolgálni, így egy CPU esetleges 350 wattos fogyasztása sem jelent gondot a számára. A V-alakú dupla hűtőbordával ellátott eszköz egyedi elrendezése optimalizálja a légáramlást, és ráadásul teljesen egyedi megoldás is a hűtők között. Az úgynevezett Composite Heatpipe technológia a hőelvezetést a másfélszeresére növeli.

 

A hűtőt egy ultracsendes (17-33 dBA), kéken megvilágított, LED-es PWM ventilátor egészíti ki, amelynek átmérője 120 milliméter. Maximális percenkénti fordulatszáma 1950. Az alapanyagok rézből és alumíniumból készültek, a CPU-hűtő a légkavaró kivételével teljes egészében nikkelezett. A 600 grammos CNPS11X Extreme áprilisban kerül a boltokba.

 


 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.