Hirdetés

Compro IP540P: IP kamera IR ledekkel és külön táp nélkül



|

Nagy látószögben és éjjeli megfigyelésre is használható az újdonság.

Hirdetés

A Compro ebben a hónapban indítja útjára biztonsági IP kamera termékvonalának legújabb modelljét. Az IP540P egy PoE (Power-over-Ethernet) rendszerű készülék, így külön áramellátást illetve tápegységet nem igényel, erejét az Ethernet kábelezésen keresztül nyeri. (Pusztán pontonként egy vezeték megtakarítása döntően mérsékli egy többkamerás rendszer kiépítésének árát.)

 

Egyébiránt a készülék a P540 utódjának tekinthető, örökli annak tulajdonságait. Legfontosabbak ezek közül a PTZ felépítés, a kamera 340 fokban forgatható és 100 fokos tartományban billenthető, így elég nagy terület átfogására képes. Csak digitális zoommal rendelkezik, viszont felbontása meglehetősen magas, HD minőségosztályú képet ad 1280×1024 képpontból. Egyidejűleg képes M-JPEG, MPEG-4 és H.264 kódolású videojelek áramoltatására, ügyel a sávszélesség dinamikus beosztására is. A beépített fényérzékelő révén szükség esetén automatikusan bekapcsolja az éjszakai megfigyeléshez beépített infra ledeket, ugyanaz a készülék nappal és éjjel is bevethető egy záros látótávolságon belül, beltéren. Esemény esetén SMS-t vagy SSL-el védett emailt képes küldeni a készülék.

 

A mindent egyben megoldás része a dinamikus DNS szolgáltatás is, amivel domain név alapján könnyen elérhető a kamera nem csak számítógépről, hanem iPhone, BlackBerry, Android vagy Windows Mobile eszközökről is. A video élőkép a FireFox, Safari, Google Chrome böngészőkből tekinthető meg a VLC bedolgozó használatával.
A Compro IP540P tudása kiterjeszthető külső I/O boksszal, egy USB adapter révén pedig Wi-Fi (802.11bgn) hálózatokhoz is csatlakoztatható. A gyártó a 32 csatorna kezelésére képes ComproView alkalmazást és a böngésző alapú WebVUer-t mellékeli a hardverhez.

 

Hamarosan itthon is elérhető lesz a Compro IP540P, ára valamivel 90 ezer forint felett lesz.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.