Hirdetés

Computex: az Albatron bevásárol?



|

Az Albatron memóriagyártásba kezd, de közben nagyob dobásra készül

Hirdetés

Június 6-ától, azaz mától öt napon át tart nyitva a Taipeiben megrendezésre kerülő Computex 2006, amely minden valószínűség szerint a világ legnagyobb számítástechnikai szakkiállítása és seregszemléje, hiszen az iparág összes képviselője jelen van, így általában itt derül fény a piacot érintő legérdekesebb újdonságokra is.

Az Albatronhoz közeli forrásból arról értesültünk, hogy az ismert PC komponensgyártó, a Computexen frissen bejelentett memóriakártya termékcsoportjának elindítása mellett, még nagyobb dobásra készül. Hamarosan bejelentik az AOpen grafikuskártya-gyártó részlegének felvásárlását, illetve az ELSA brand megszerzését. Bővebb információval egyelőre nem rendelkezünk, de feltetelezzük, hogy az Albatron újra életre kelti a patinás -- különösen a német piacon jól csengő -- márkanevet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.