Hirdetés

Cooler Master ATCS 840



|

Szálcsiszolt külsővel felruházott monstrum, rengeteg ventilátorhellyel.

Hirdetés

A felhasználók többségét általában nehéz meggyőzni arról, hogy a számítógépbe szerelt alkatrészeknek igenis számít, milyen minőségű és tervezésű házba szerelik őket. A gépvásárlások során a tápok mellett e komponens kapja a legkisebb pénzkeretet. A lényeg a legtöbbek szerint úgyis az, ami belül van, mert a processzor és a videokártya az 5000 és a 60 000 Ft-os házban is ugyanolyan gyors lesz. Nehéz belekötni ebbe a gondolatmenetbe, a rossz döntésre utaló jelek viszont igen hamar előjöhetnek. Bosszantó probléma lehet az olcsó házak elégtelen szellőzése, illetve további idegeskedést okozhat a hibás belső kialakítás vagy anyaghasználat.

 

cm_atcs840.png
 

 

A Cooler Master egy fémtömegen belül kínál megoldást az összes lehetséges gondra.
Az ATCS840, a gyártó nagy tornyainak legteteje érkezett meg pár hónappal ezelőtt, bár az nem teljesen világos, hogy a trónon helyet foglaló Cosmoshoz miképp viszonyul ez a típus. Az áruk közel azonos, viszont az ATCS 840 szerintünk tetszetősebb külsőt kapott a házi konkurenciával szemben.

 

cm_atcs840_2.jpg


Az előlapi panel és a ház tetejébe szerelt két 230 milliméteres ventilátor miatt leginkább egy mozdonyra emlékeztet a szálcsiszolt fém bevonattal felruházott monstrum, amelyet tovább tetéz a csúcskategóriás grafikus kártyák számára kifejlesztett, a ház hátuljára felszerelhető hűtőmodul.


Szinte mindenhol ventilátort vagy annak helyét látni, utóbbiak kitöltésével tekintélyt parancsoló huzat kelthető életre az ATCS 840 belsejében, amit a kiszerelhető alaplaptálca révén egyszerűbb szerelni, mint valaha.

Értékelés

Előny: roppant kényelmesen szerelhető, remek szellőzés, csendes ventilátorok

Hátrány: az ára miatt kevesen fogják választani

Teljesítmény: 4,5

Szolgáltatás: 5

Ár/érték: 4

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.