Hirdetés

Core 2 processzorok korábban



|

Az Intel előrehozta a Core 2 processzorok megjelenési dátumát.

Hirdetés

Úgy tűnik azonban, olyannyira rendben halad a gyártás, hogy a gyártó július 14-ére módosította a megjelenés dátumát.

Ezt bizonyítja az is, hogy a szerverekbe szánt Core 2 alapú Xeonok (alias WoodCrest) bemutatása már az elmúlt héten megtörtént --ahogyan azt már megszokhattuk, az Intel prioritással kezeli szervertermékeit, így a szerverekbe szánt processzorokat is.
Az asztali Core 2 bemutatását követi a notebookba szánt Core 2 is, amely egy ideig párhuzamosan fog futni a már piacon lévő mobil Core processzorokkal, tehát a tendencia tovább folytatódik --ami az Intel termékbemutató politikáját illeti.

Mint arról már beszámoltunk, tesztlaborunkba megérkeztek a Core 2 tesztpéldányok, így július 14-én érdemes lesz visszalátogatni weboldalunkra, amikor már komplett termékbemutatóval és teszteredményekkel tudunk szolgálni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.