Hirdetés

Corsair Gaming Series: LED-es tápegységek



|

Három új, csendes ventilátorral és LED-ekkel felszerelt PSU-t mutatott be a Corsair.

Hirdetés

A Corsairnek számos tápegysége van jelenleg a piacon, gyakorlatilag mindenki találhat a számára megfelelőt a gyártó kínálatában; egészen az apró, energiatakarékos modellektől a legerősebb, játékos PC-kbe építhető változatokig. A Corsair legújabb sorozata a Gaming Series.

 

A GS széria három modellel érkezik, a GS800-zal, GS700-zal és GS600-zal. A teljesítménytől eltekintve mindhárom PSU azonos. Egyetlen óriási, +12V-os águk van (65A-ig), a ventilátor pedig golyóscsapágyas, a csendesebb működés érdekében. A divatos külsőről LED-ek gondoskodnak.

 

A LED-ek lehetnek pirosak, fehérek és kékek is, de akár ki is kapcsolhatóak. A GS800 és GS700 esetében ezt a felhasználó döntheti el, a GS600 esetében meg kell elégednünk a kék fényforrásokkal. Mindegyik PSU 80Plus Silver minősítést kapott, így normál terhelés mellett 80% fölötti hatásfokkal üzemelnek. Az ATX méretű tápegységek árai 120, 110 és 100 dollár.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.