Hirdetés

Cougar tápok 80Plus minősítéssel



|

A PowerX sorozattal a gyártó a Windows 8 érkezését szeretné kihasználni.

Hirdetés

A Windows 8 közelgő megjelenése egyben azt is jelenti, hogy a PC-s eladások is nőnek majd, ennek megfelelően természetesen több hardverelemet is vásárolnak a felhasználók. A Cougar ezt a hullámot szeretné meglovagolni az új PowerX tápegység-sorozatával.

 

Az egyelőre 550 és 700 wattos modellekkel büszkélkedő széria 80Plus Bronze minősítést szerzett, ami 87 százalékos hatásfokot jelent működés közben. A PSU-k két darab 12 voltos ággal rendelkeznek, és támogatják az SLI-t, valamint a CrossFire-t.

 

A 120 milliméteres, hőmérsékletfüggően szabályozott ventilátorral szerelt tápok pontos megjelenéséről egyelőre nincsen információ, de várhatóan napokon belül elérhetőek lesznek.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.