Hirdetés

Cougar tápok 80Plus minősítéssel



|

Bár az új Windows a vártnál kevesebb embert ösztönöz új PC vásárlására, a hardvergyártók felkészültek.

Hirdetés

Bár az új Windows a vártnál kevesebb embert ösztönöz új PC vásárlására, az eladott gépek száma még így is milliókra tehető - a hardvergyártók felkészültek, hogy kiszolgálják a felhasználókat. A Cougar egy új tápegység-szériával jelentkezett.

 

Az RX Power sorozat nem mutat különösebb előrelépést, ez pedig jól mutatja, hogy a gyártók is tisztában vannak azzal, a Windows 8 nem igényel több erőforrást az elődjénél. Sokak számára épp ez a baj, hiszen így a vásárlókat semmi nem ösztönzi, hogy megvegyék a termékeiket, és frissítsék a gépeiket.

 

Az új RX Power család egy 500 és egy 600 wattos modellből áll, mindkettő 82 százalékos hatásfokkal dolgozik. A két 12 voltos ágat kínáló PSU 80Plus minősítést kapott. Az SLI-t és CrossFireX-et is támogató tápokba 14 centiméteres ventilátor került, így a nagyobb méret miatt lassabb forgás is elegendő, ami csendesebb működést ígér. A PSU-k árai egyelőre ismeretlenek.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.