Hirdetés

Csak 3 százalékkal jobb a GeForce GTS 650 az elődjénél



|

A népszerű GeForce GTS 550 Ti-t helyettesíti majd az új kártya.

Hirdetés

A játékosok körében az NVIDIA Kepler architektúrája sikernek bizonyult, hiszen a hatékonyság mellett a tuninglehetőségekkel és a hűtéssel sincsen nagyobb gond. A közép- és alsókategóriás vezérlőkből azonban kevés érte el eddig a felhasználókat, hiszen előbb a Fermi-kártyák készleteit kellett eladni.

 

A népszerű GeForce GTS 550 Ti hamarosan érkező utódja a GTS 650 lesz, amelyben a GK107-es GPU kapott helyet. A 384 CUDA maggal és 128 bites memóriabusszal operáló vezérlő GDDR5-ös memóriát használ majd, amelynek az órajele 4800 MHz lesz.

 

A 70 wattos fogyasztású kártya mindössze 3 százalékkal ígérkezik gyorsabbnak a GTS 550 Ti-nél, azonban jó hír, hogy sokkal kevesebbet is fogyaszt. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.