Hirdetés

Csak 40 wattot eszik az MSI mini PC-je



|

Hazánkban is piacra kerül az alapfeladatokra alkalmas eszköz.

Hirdetés

Az MSI magyar kirendeltsége ma délután bejelentette, hogy hazánkban is piacra kerül a vállalat maximum 40 wattos fogyasztással rendelkező, internetezésre és irodai feladatokra kitalált Wind Top DC110 mini PC-je. Sajnos specifikusan honosított árakról nem szólt a fáma, ám a cég szerint ÁFA nélkül, Windows 8 operációs rendszerrel az eszköz 369 euróba (~112 ezer forintba), míg OS nélkül 279 euróba (~85 ezer forintba) fog kerülni a Vén Kontinensen.


Mint említettük teljesítmény szempontjából nem kell sokat várni 192 × 151 × 35 mm méretű és 830 grammos számítógéptől: az Intel NM70 lapkakészletes alaplapjába kétmagos és 1,1 GHz-es Celeron 847 processzor került, az igény esetén duplájára bővíthető memóriájának mennyisége 2 GB (DDR3-1333, csak 1 darab SO-DIMM slot van a motorháztető alatt), az 5400-as fordulatszámú merevlemeze pedig 320 GB kapacitású.


További specifikációk: beépített Wi-Fi 802.11n vezérlő, 4× USB 2.0 kapu, D-SUB és HDMI grafikus portok, kártyaolvasó, 3× audio jack (fejhallgató, mikrofon, vonalkimenet), S/PDIF, Ethernet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.