Hirdetés

Csak léghűtéssel is működik az R9 295X2



|

A Computexen talán ott lesz a PowerColor R9 295X2 Devil13.

Hirdetés

Az AMD egy meglehetősen erős videokártyát rakott össze az R9 295X2 keretében, és mivel a két Hawaii GPU eleve 1 GHz-es órajel feletti érték mellett működik, kicsit sem meglepő, hogy az AMD a léghűtést hibridre cserélte, vízhűtéssel megtámogatva. 

Hirdetés

A PowerColor R9 295X2 Devil13 fotói először egy kínai oldalon tűntek fel, a különlegessége pedig az, hogy a kártya nem használ vízhűtést, hanem teljes egészében léghűtés tartja hűvösen a GPU-kat. A három darab, egyenként 10 centiméter átmérőjű ventilátor természetesen elképesztően nagy alumínium bordával lett megtámogatva, illetve árulkodó még az is, hogy a vezérlő használatához négy darab 8-tűs PCIe csatlakozóra van szükség. 

Azt sajnos nem tudni, hogy a nagyravágyók mikor csaphatnak le egy ilyen videokártyára. Kis szerencsével a grafikus vezérlő már az idei Computexen is látható lesz működés közben. Ha jó munkát végzett a PowerColor, akkor akár sikeresen meg is különböztetheti a saját kiadását a riválisokétól. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.