Hirdetés

Csendes és strapabíró hűtő a Spire-től



|

Az úgynevezett nanocsapágy számos előnyt kínál a hagyományoshoz képest.

Hirdetés

A Spire bemutatta legújabb ventilátorsorozatát, amely speciális nanocsapágyakat használ. Ezek csendesebbek, tartósabbak és megbízhatóbbak is a hagyományos golyóscsapágyaknál, legalábbis ezt ígéri a gyártó.

 

A légkavaró várható élettartama 70 000 és 80 000 óra között van, a zajszint pedig 2-3 dBA-val csökkenthető egy átlagos ventilátorhoz képest. A hűtőre a szokásosnál hosszabb lapátok is kerültek, így nagyobb légáramot képes szállítani az eszköz.

 

A sarkokban vibrációt csökkentő talpak találhatóak, amelyek egyedi beépítéskor eltávolíthatóak. A könnyen tisztítóható ventilátorok akár egy processzorhűtő vagy egy tápegység légkavarójával is kicserélhetőek. A SP12025N7L4-B-PWM kódjelzésű széria 9,95 euróért kapható.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.