Hirdetés

Csináld-magad netbook az OCZ-től



|

A felhasználó választhat meg egyes hardvereket a Neutrino netbookba.

Hirdetés

 

Az elmúlt időszakban mondhatni naponta mutatták be a gyártók új netbookjaikat, egymás után. Gondolhatnánk, hogy az OCZ is csak beállt a sorba, azonban a már az idei CeBIT kiállításon is feltűnt Neutrino egy különlegesnek tekinthető gép.

 

Ennek oka, hogy részben csináld-magad netbook, ugyanis egyes hardverelemeket a végfelhasználó választ ki.

 

A 10,1 hüvelykes gép 1024 x 600-as LED-es háttérvilágítású panelt kapott. A netbookba az Intel 945GSE lapkakészlete, az 1,6 GHz-es Atom N270-es processzora, sztereó hangszórók, VGA-kimenet, Ethernet, 2.0-ás USB portok, egy 1,3 megapixeles kamera, valamint Wi-Fi-modul került.

 

A 2200 mAh-es akkumulátorral felszerelt Neutrinóból hiányzik a memória, a merevlemez, a kártyaolvasó, és az operációs rendszer. Ezeket a végfelhasználónak saját belátása szerint külön kell megválasztania és megvásárolnia.

 

Az alapgép ára 269 dollár (61 000 forint). Bővebb információ, és a szabadon választható elemek listája megtekinthető az OCZ weblapján.

 

ocz-neutrino-netbook-official.jpg
neutrino-netbook-front.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.