Hirdetés

Csúcs-multifunkciós Canon



|

"Irodai multifunkciós 9600 dpi felbontással fényképeket optimalizálna. Jelige: MX850"

Hirdetés

A Canon új irodai multifunkciós készüléke kiváló felszereltséggel dicsekedhet és nyomatminőségben is alaposan kielégíti az igényeket. A Canon MP830-ast felváltó MX850-es szintén 1 pikoliteres cseppekkel dolgozó, 9600 dpi felbontású FINE (tartós) nyomtatófejet és ContrastPlus technológiát alkalmaz, azaz eltérő jellegű fekete tintát használ szöveg- és fotónyomtatáshoz. Ennek eredményeként a szöveg kontrasztos, míg a fotók sötét-árnyalat képzése finom.

 

 

pixmamx850_2.jpg

 

 

Irodai masina lévén automatikus kétoldalas lapolvasást és másolást biztosító 35 lapos automatikus dokumentumadagolóval (ADF) is felszerelték, no és duplex egységgel (lapfordító) is rendelkezik. Faxok fogadására és küldésére is képes és nyomtatási kapacitását az Ethernet csatoló révén egy egész kisiroda kihasználhatja.

 

 

pixmamx850_1.jpg

 


Új funkciói a gyorsindítás, az automatikus képkorrekció, valamint az arcelemzés és témaelemzés. Már a bekapcsolás után 5 másodperccel megkezdhető a másolás. Az Auto Image Fix funkció a kinyomtatott kép minőségét javítja, az Arcfelismerés és Témaelemzés funkciókkal optimalizálja az arcok árnyalatát, világosságát és a színtónusát, valamint korrigálja a túl- vagy alulexponálást. A fényképek közvetlenül a nyomtatóra küldhetők a fényképezőgépekből vagy hasonló eszközökről akár a PictBridge (USB) kapun, akár a (legtöbb típussal kompatibilis) memóriakártya-csatlakozón keresztül.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.