Hirdetés

Csúcsvékony Canon fényképezőgépek, Full HD videó



|

Két modell is képes 12× optikai zoomra az új PowerShot-ok közül.

Hirdetés

Új, kifejezetten vékony kompakt fényképezőgépekkel rukkol ki a Canon. Az újdonságok zsebben is könnyen elférnek, ugyanakkor közülük kettő 12× optikai zoommal dicsekedhet, ráadásul jó képminőséget is ígér hozzájuk a gyártó.

A három modellből a PowerShot SX150 IS a legvaskosabb, ebbe belefért a 12× zoom és egy 14 megapixeles érzékelő és mint a neve is mutatja, optikai képstabilizátorral is felszerelték, ami kompenzálja a kéz remegését. Nem hagyományos fekete vagy piros színváltozatokban kapható készülékből nem kell nélkülöznünk a 720p felbontású HD videofelvételeket és a nagy, három hüvelykes LCD kijelzőt. Szeptembertől lesz kapható 250 dolláros áron.

Sokkal vékonyabbra, könnyedebbre sikeredett és bíbor, kék, ezüst, zöld és pink színekben is kapható a PowerShot ELPH 310 HS. Csupán 8-szoros zoommal dicsekedhet, ám képes 1080p felbontású HD videofelvételek rögzítésére, ami ebben a méretkategóriában cseppet sem általános. Ugyanúgy 3 hüvelykes kijelzője van, mint az SX150-nek és októbertől lesz elérhető 260 dolláros áron.

 

Végül a PowerShot ELPH 510 HS zárja a sort, mely a legkarcsúbb az új modellek sorában. Ennek ellenéreebben is 12-szeres optikai zoom objektív van és szintén képes 1080p-s videókat felvenni. A szokásosnál kicsit nagyobb, 3,2 hüvelykes érintőképernyő kapott helyet rajta, mely nem csak a menü kezelését biztosítja, de használható rajta az érintőfókusz funkció is. Szintén októberben érkezik a boltokba, de stílust és karcsúságot nem adják ingyen, 350 dollárért vesztegetik majd.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.