Hirdetés

Decemberben jöhet a Radeon RX 490



|

Még nem tudni, hogy pontosan milyen lesz, de már decemberben megérkezhet.

Hirdetés

A pletykák szerint az AMD egy csúcskategóriás videokártyával szeretné lezárni a 2016-os évet. A Guru3D úgy értesült, hogy még decemberben befuthat a Radeon RX 490. 

Hirdetés

Azt sajnos nem tudni pontosan, hogy milyen lesz. Állítólag vagy a Vega 10-re építhet, vagy egy dual-GPU-s megoldás lehet a Polaris 10 Ellesmere lapkákkal. Az újabb játékok támogatási szokásait elnézve azonban valószínűbb az első forgatókönyv. 

Az AMD az idei évben egyszer véletlenül már megszellőztette a saját weboldalán a Radeon RX 490 nevet. 

Amennyiben a Radeon RX 490 valóban a Vega 10-re épít, akkor 4096 stream processzora lehet, 256 TMU-val, 64 ROP-egységgel. A 4096 bites HBM2 memóriabusz 8 vagy 16 GB memóriát kezelhet, 512 GB per másodperces sávszélességen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.