Hirdetés

Deepcool: elképesztő CPU-hűtő a CeBIT-en



|

A Fiend Shark XT több mint 1,8 kilogrammot nyom, cserébe felsőkategóriás teljesítményt ígér.

Hirdetés

A 2011-es, hannoveri CeBIT kiállításon a Deepcool egy igen figyelemfelkeltő terméket mutatott be. A gyártó legújabb processzorhűtőjéről van szó, amelynek láttán és adatainak hallatán egyből az a kérdés merül fel bennünk: vajon elbírja ezt egy alaplap?

 

A Fiend Shark XT névre hallgató CPU-hűtő ugyanis több mint 1,8 kilogramm, egészen pontosan 1837 grammot nyom. Cserébe felsőkategóriás teljesítményt ígér. A 157 x 156 x 131 milliméteres hűtő tükörsima réz maggal rendelkezik, hat réz hőcsővel, és két darab, kizárólag réz lamellákból álló hőleadó bordával.

 

A 140 milliméteres ventilátor 700 és 1200 RPM között képes dolgozni, zajkibocsátása ettől függően 18,2 és 24,9 dBA között alakul. A processzorhűtő az Intel CPU-k tekintetében az LGA1366/1155/1156/775 foglalatokat támogatja, míg AMD-oldalon az AM3 és az AM2(+) típusú processzorokra szerelhető fel. Ára egyelőre ismeretlen.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.