Hirdetés

Dell gyár épült Lengyelországban



|

Az új üzem elsősorban noteszgépek összeszerelével foglalkozik majd.

Hirdetés

A 35 000 négyzetméter alapterületű új gyár Łódź közelében épült fel, ez a cég második európai üzeme. Elsősorban a közép- és kelet-európai piacot szeretnék innen kiszolgálni, de a kedvező földrajzi fekvésnek köszönhetően a skandináv országokba is szállítanak majd itt készült gépeket. A kezdetben 400 dolgozót foglalkoztató gyárban egyelőre a Latitude és az Inspiron noteszgépek gyártásával foglalkoznak, emellett tervezik, hogy a jövőben az asztali számítógépek és a szerverek összeszerelésében is részt vesznek.

Remélhetőleg az új gyár mérsékelni fogja az a várakozási időt, amelyet a Dell termékek megrendelőinek el kellett viselniük, hiszen mi is megírtuk, hogy egyes esetekben a vásárlók 30 munkanapot vártak áhított gépükre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.