Hirdetés

Szép és Windowst távírányít az AVerTV Volar HD Nano



|

A csinos távirányító is Windows 7 Media Center kompatibilis.

Hirdetés

Ritka az igazi szépség, de az AVerMedia új USB-s mini DVB-T tunere ebből a szempontból is megragadta figyelmünket. A sajtófotók alapján az AverMedia megszégyenítően eltalálta az egyszerűség és a stílus keverékét az AVerTV Volar HD Nano-ban.

 

avermedia volar hd nano mce taviranyitoval

 

A DVB-T vevő maga ugyan apró, de a mellékelt távirányító az cseppet sem az, nem a mobilitás, hanem a használhatóság jelenthette az első szempontot, amikor emellett döntöttek. A Windows 7 kompatibilitás természetesen adott, de ezen felül a stílusos, az USB vevőegységhez stílusban illő távvezérlőn ott a színes Windows Media Center logó, jelezve, hogy ezzel nem csak az AverTV-t, hanem a Windows Media Centert is lehet távirányítani. Ez nem jellemző általánosan a vevőkhöz mellékelt távirányítókra, hanem igen kellemes extra. A Media Center logó licenc díja mindenképpen terheli az design miatt amúgy is felső árkategóriás terméket, így az nem lesz olcsó a DVB-T tunerek között.

 

avermedia volar hd nano dvb-t csomag

 

A gyártó közleménye azt ígéri, hogy az USB egységbe épített infra jelfogó elég érzékeny és nagy befogó szögű, így nem csak kis távolságból, hanem kényelmesen, karosszékből is távvezérelhetjük vele a gépet. Hogy a PC hátsó USB kapujába csatlakoztatott tuner is veszi-e a falról visszaverődő parancsokat, az még kérdés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.