Hirdetés

Digitális képkeret és nyomtató egyben



|

...és még sok másra is alkalmas az Amex Digital legújabb "mindent bele" kütyüje.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy nem ez az egyetlen olyan digitális képkeret, amely több funkciót is felsorakoztat, mégis meglehetősen jónak számít. Az Amex Digital SP-7 kerete a fényképek megjelenítésén kívül nyomtatni is képes azokat, mivel egy integrált printer található benne, de ezen kívül multifunkciós memóriakártyaolvasóval, USB-csatlakozóval és hangszórókkal is rendelkezik. Ez utóbbi létjogosultságát az adja, hogy videókat és audiofájlokat is képes lejátszani.  

 

amex-digital-kepkeret.jpg
 

 

Külön jó hír, hogy a 7 hüvelykes, 800x480 képpont felbontású kijelző fényereje állítható, így éjszaka sem süti ki a szemünket. Minden funkció elérhető a mellékelt távirányító segítségével is. A sok tudásnak persze ára van, amely jelen esetben 199 dollár...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.