Hirdetés

DisplayLink MacOS-en is



|

Megjelenítés grafikus kártya nélkül: már MacOS X-en is.

Hirdetés

A PC World hasábjain már két olyan termékről is beszámoltunk, amelyek grafikus kártya nélkül képesek képet csiholni számítógépünkből - természetesen ne gondoljunk arra, hogy PC-nk egyik legfontosabb komponense szükségtelenné vált.

A DisplayLink technológiára épülő eszközök a processzortól és a rendszermemóriától csenik el a megjelenítéshez szükséges teljesítményt - természetesen szigorúan kétdimenziós üzemmódban. Elsődleges eszköznek tehát badarság lenne ilyet használni, de ha példának okáért videokimenettel nem rendelkező noteszgépünkre szeretnénk monitort kötni, kapóra jöhet az okos lapka.

macintosh_software_banner.png

A frissen megjelent - egyelőre bétaverziós - meghajtóprogramokkal már a MacOS X felhasználók is kipróbálhatják a DisplayLink-et.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.