Hirdetés

DisplayPort, HDMI és DVI egy GPU-n, 70 dollárért



|

Az S3 olcsó és csatlakozókkal jól felszerelt videókártyát kínál az új Chrome 540 GTX-szel.

Hirdetés

 

Bár a DisplayPortnak egyes vélemények szerint óriási jövője van, a jelenlegi videókártya-piacon elég nehéz olyan vezérlőt találni, amelynek lenne ilyen csatlakozója. Ha találunk is, ára biztosan nem a legkedvezőbb kártyák közé sorolja.

 

Az S3 bemutatta a Chrome 500-as széria legújabb tagját, a Chrome 540 GTX-et, amely ezen a problémán most változtat. A PCI Express-kártya 256 MB GDDR3-as memóriával lett felvértezve, emellett DirectX 10.1-és OpenGL 3.0-kompatibilis.

 

A videókártyát mondhatni telezsúfolták csatlakozókkal, ugyanis DVI, HDMI és DisplayPort interfészeken egyaránt képes működni. A vezérlő Blu-ray-anyagok lejátszására is alkalmas, ebben a csomaghoz tartozó WinDVD 8 segédkezik a leendő vásárlónak.

 

A Chrome 540 GTX Amerikában már most elérhető, mindössze 70 dolláros (21 000 forint) áron.

 

s3-chrome-540-gtx.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.