Hirdetés

Dizájndíjat nyert a BenQ



|

A BenQ dizájnerei igazán jó munkát végeztek.

Hirdetés

Hivatalosan is megerősítették, hogy a BenQ dizájnerei minőségi munkákat adnak ki a kezeik közül. A sajtótájékoztató szerint ugyanis a BenQ QPD-111 nevű MID (mobile internet device) dizájnkoncepció elnyerte a Red Dot Design Award díjat, amely igen komoly elismerés a szakmának és a két fejlesztőcsoportnak, a BenQ Lifestyle Design Centernek és a Qisda Creative Design Centernek.


A QPD-111 egyébként 5 hüvelykes érintőkijelzővel és szépen megmunkált fémházzal érkezne, de a felhasználókat leginkább a felhasználóbarát kezelőfelület vonzaná, amely multitouch-képes lenne, valamint többféleképpen is megjelenítené a weboldalakat, ezzel is fokozva a látványt.

benq_qpd-111.jpg


A BenQ MID plusz funkciója a beépített mozgásérzékelő, amely a modell rázása esetén választható funkciókat aktiválna. A készülék egyelőre csak koncepcióként létezik, arról nem adott tájékoztatást a BenQ, hogy lesz-e belőle valódi, szériában gyártott modell is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.