Hirdetés

Dögös játékos-egér a Razertől



|

A Gamescom rendezvényen a játékos körökben ismert Razer bemutatta legújabb egerét.

Hirdetés

A Kölnben, Németországban jelenleg is zajló rendezvényen lett hivatalos a Razer 17 gombos egere, amely külsőre úgy néz ki, mintha a jövőből érkezett volna. A teljes neve Razer Naga és az MMO (Massively Multiplayer Online) játékoknál vehetjük igen nagy hasznát, mint például a villágszerte milliók által játszott World of Warcraft esetében.

razer.jpg

A Razer egér USB porton keresztül csatlakoztatható a számítógéphez és egy numerikus gombsor található a bal oldalán, hogy mindig kéznél legyen mindegyik gyorsgomb. Csak ember legyen a talpán, aki mindet megjegyzi. A 12 extra gombon kívül az egereknél szokásos 5 darabot is megtaláljuk persze és bármilyen programmal hajlandó együttműködni, amelyek támogatják az extra gombokat.

A Razer egyelőre nem adott pontos információkat a várható megjelenésre vonatkozóan, de nagyjából 80 dollárért juthatunk majd hozzá az 5600 dpi-s egérhez.

razer2.jpg

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.