Hirdetés

Dokkolva szárnyalnának az AMD-s táblák



|

A vállalat nemrég büszkén bejelentette a spanyolviasz feltalálását.

Hirdetés

Az Intelhez hasonlóan az AMD is ki szeretne végre hasítani magának egy szeletet a táblagépek piacából, így partnereivel megfeszítetten dolgozik az alacsony fogyasztás mellett kiváló teljesítményt nyújtó lapkáin - a gyártó még a Mobile World Congress-en is képviselteti magát.


Az egyik kiállítási tárgy a Turbo Dock névre hallgató találmány lesz, a billentyűzet mellett opcionálisan saját akkuval is ellátható perifériába támogatott táblagépet illesztve megugranak a tablet különféle órajelei, így komolyabb számítási teljesítmény áll majd a felhasználók rendelkezésére. Sokaknak ismerős lehet a megoldás, a legtöbb laptopba szánt processzor már nagyon régóta képes az akkus üzemidő meghosszabbítása érdekében limitálni a frekvenciáját.


Ettől függetlenül kíváncsian várjuk az Turbo Dockkal kapcsolatos részleteket, hiszen ha az AMD nem szedte vissza túlságosan az akkus órajeleket, akkor az eszköz komoly eladási pontot jelenthet majd a processzoraival szerelt táblagépek számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.