Hirdetés

DSL-alapú digitális tévé a TVnettől



|

Triple play: telefon, internet és televízió egy dróton — hamarosan a TVnettől.

Hirdetés

harmadik negyedévére ütemez.

Az európai távközlési piac következő éveinek meghatározó ágazata az úgynevezett triple play, amely egy szolgáltatásban ötvözi a szélessávú internetet az IP telefonnal és az IP televízióval. A TVnet februárban lépett a nyilvánosság elé új, harmadik generációs internetszolgáltatásának, az ADSL 3G-nek elindításával, amelynek előfizetői állománya egy hónap alatt Budapesten elérte az 1800 főnyi előrendelést. Ezzel egyidőben a cég megkezdte a triple play tesztelését is. Az ADSL 3G azon kívül, hogy kiváló minőséget biztosít a digitális televíziózáshoz, megteremette a triple play technikai hátterének bázisát. A cég az alternatív internetszolgáltatók között elsőként, 2006. harmadik negyedévétől nyújt IPTV szolgáltatást meglévő és leendő ügyfelei számára.

Az IPTV olyan személyre szabott televíziózást jelent, amely az egyéni műsorszerkesztés- és tárolás lehetőségét kínálja az előfizetők számára. A műsorválogatás szabadságán kívül előnye még, hogy a TVnet egy szolgáltatóként több tartalmat kedvezőbb áron nyújt, mint a többi résztartalom-szolgáltató (internet, kábeltévé, vagy telefon szolgáltató), és kedvezőbb telefonos percdíjak mellett (a hálózaton belüli beszélgetés ingyenes), különböző elosztású csomagokkal várja az érdeklődőket egymásra építhető termékekkel és szolgáltatásokkal.

, a TVnet ügyvezető igazgatója úgy véli, hogy öt év múlva Magyarországon a háztartások 70 százaléka rendelkezhet digitális triple play szolgáltatásképes infrastruktúrával, amely az előfizetők számára olyan előnyös konstrukciót adhat, mint például az egyszerűbb számlafizetés rendszere (egy szolgáltató több szolgáltatását egy elektronikus számlán lehet kiegyenlíteni).

"A TVnet célja, hogy olyan világszínvonalú szolgáltatást vezessen be, amely példaértékűen átfogja és ötvözi az egyre szélesebb körű kommunikációs lehetőségeket. A versenyt az a piaci szereplő nyerheti meg, amelyik a legkedvezőbb feltételek mellett először biztosítja mindenki számára elérhetően az integrált szolgáltatást", nyilatkozta ifj. Legyel Tibor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.