Hirdetés

Dugig van LED-ekkel az Enermax új háza



|

Aki feltűnő gépet akar, annak remek választás az Ostrog Advance ház.

Hirdetés

Az Enermax Ostrog Advance háza eredetileg még a tavalyi Computexen mutatkozott be prototípus formájában, és már akkor nagy volt iránta az érdeklődés. Egy 6 hónapos fejlesztés után most itt a végleges változat

Hirdetés

Az elegáns és feltűnő gépház komoly LED-es megvilágítást kapott, összesen 262 darab LED dióda segíti a fénypompát. 

A szorosan rendezett diódáknak hála egészen egyedi élményt lehet kihozni a gépből - ráadásul még két szinkronizált Enermax T.B. Vegas ventilátor is jár hozzá az előlapon, szintén LED-es megvilágítással. 

Az Ostrog Advance felül és alul gyorskioldós mechanizmust kapott, az 5,25 hüvelykes meghajtók csavar nélkül szerelhetőek. A házhűtés sebessége az előlapról állítható, ahogyan a LED-es világítás is. Az előlapon akad még két USB 3.0 és két USB 2.0 port, valamint HD audio. 

Ideális választás minden olyan gamernek, aki kicsit többet vagy mást szeretne az átlagtól. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.