Hirdetés

Durva lett az MSI gamer minden-egyben gépe



|

Itt az MSI Gaming 27T, ami minden-egyben köntösben kínál csúcsteljesítményt.

Hirdetés

Az MSI elérhetővé tette a legújabb csúcskategóriás minden-egyben PC-jét, a Gaming 27T-t. 2699 dollártól fölfelé kapható online, és tényleg elég erős alternatíva a játékokhoz. 

Hirdetés

A Gaming 27T kifejezetten a nagy teljesítményre vágyó játékosoknak szól, akik kompakt csomagolást akarnak. 

A rendszer egy asztali Core i7-6700-as CPU-t használ, 3,4 GHz-es alap és 4 GHz-es emelt órajellel. Az alaplap H170-es lapkakészletet kapott. Van belül egy GeForce GTX 980M videokártya is, 8 GB GDDR5-ös VRAM-mal. Ez még picit talán sok is az 1080p-s, LED-es érintőkijelzőhöz. 

A gépre két további monitor is ráköthető HDMI-n, így valódi gamer környezetet lehet teremteni az asztalon. 

Természetesen a csatlakozásra is ennek jegyében gondoltak, így van Killer Wireless adapter és Killer DoubleShot Pro LAN NIC. A hangzást egy Sabre Hi-Fi DAC, továbbá a Nahimic Audio Enhancer és az MSI Audio Boost segítik. 

A 256 GB-os SSD mellé két további HDD is kérhető, 2 és 4 TB-os méretekben. Természetesen van már C-típusú USB 3.1, de akad USB 3.0 gyorstöltés funkcióval is. Jár a gép mellé egy 104-gombos gamer billentyűzet és egy 3500 DPI-s gamer egér is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.