Hirdetés

Ecomaster LEPA tápok játékosoknak



|

Az Enermax-szal együttműködve alkotta meg az Ecomaster a LEPA B sorozatot.

Hirdetés

Az Enermax-szal való együttműködés jegyében az Ecomaster bemutatta legújabb, immáron negyedik tápegység-szériáját, amely a LEPA márkát bővíti. Az új, B széria egy 750 és egy 850 wattos modellből áll, amelyeket kifejezetten játékos beállítottságú felhasználóknak szánnak.

 

A LEPA B szériás PSU-k 80Plus Bronze minősítést érdemeltek ki, köszönhetően a maximálisan 88 százalékos hatásfokuknak. Az aktív PFC-s tápokban egy 135 milliméteres légkavaró dolgozik. A 750 wattos változat két darab 12 voltos ágat kínál, míg a 850 wattos verzió négyet.

 

A két év garanciával megvásárolható B750 és B850 már kapható a boltokban, áruk 99 és 129 euró, teljesítmény szerint növekvő sorrendben.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.