Hirdetés

Effekta MKD-1000



|

Az Effekta szünetmentes egysége nem olcsó, de kisebb vállalatok számára megéri a beruházást.

Hirdetés

Nagytesztünkben számos szünetmentes tápegységet vettünk szemügyre és küldtünk a tesztpadra, de egyik sem hasonlítható az Effekta MKD család sarjához, lévén ez egy duplakonverziós online topológiára épülő modell. Mint azt a decemberi lapszámunkban említettük, ez a topológia számos előnnyel szolgál (folyamatos tápellátás átkapcsolási idő nélkül, szinuszos kimenet, folyamatos simítás és szűrés), ugyanakkor nemcsak nagy és drága, hanem zajosabb is az egyenirányító és az inverter állandó működéséből adódóan.

 

effekta_mkd1000_1.jpg


Természetesen ezeket a tulajdonságokat figyelembe véve az egység otthonra nem ajánlható, de kis- és közepes vállalkozások számára már kifizetődő választás, amennyiben a céges szervereket házon belül, nem pedig valamelyik szerverparkban helyezik el – még akkor is, ha azok csak egyszerűbb gépekből állnak.
A tesztek szerint az MKD-1000 200 watt körüli folyamatos terhelés mellett akkumulátoros üzemben 48 percet bírt ki, ami tekintélyes idő. A teljesítményt látva a terheléstől függően ez a táp arra is elegendő lehet, hogy egy kisebb szervergép vagy munkaállomás jó eséllyel addig üzemelhessen, amíg az áramszolgáltatás helyreáll.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.