Hirdetés

Egy vagyont fektet az OLED-panelek gyártásába a Samsung



|

Feltételezhetően az Apple megrendelései miatt volt szükség a nagy beruházásra.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy a kijelzők terén a jövőt az OLED jelenti, és, hogy az okostelefonos piac teljes egészében és minél hamarabb ezekre áll át. 

Hirdetés

A Business Korea jelentése szerint a Samsung Display 325,73 millió dollárt fektetett be egy meglévő gyárába Tangjeong területén, amely hajlékony OLED-paneleket termel. 

A gyár ezzel a Samsung legnagyobbja lesz a maga kategóriájában. A becslések alapján a kapacitása több mint megkétszereződik. 

A jelenlegi havi 39 000 helyett 90 000-es mennyiséget tud majd teljesíteni a gyárüzem - az új gyártósorok már a jövő év elejétől üzemelnek. 

A szakértők úgy gondolják, hogy a Samsung Display azért fektetett be ekkora összeget, hogy teljesíteni tudja az Apple megrendeléseit. A pletykák szerint az Apple rákapcsolt a váltási folyamatra, és már jövőre átáll az OLED-panelekre az iPhone-okban. A Samsung Display mellett a JDI és az LG Display is besegít. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.