Hirdetés

Egyesíti az erőit a HP - a PC és a printer üzletág összeolvad



|

Ami tegnapelőtt még csak pletyka volt, tegnapra valósággá vált, egyetlen hatalmas és gigantikus divízióba tömörül a HP printer és PC-s üzletága.

Hirdetés

Hivatalosan is bejelentették, hogy a Hewlett-Packard eddigi történelmének az egyik legnagyobb átszervezését hajtja vége.

Az eddigi két fő divízió a PC-ket gyártó Personal Systems Group és a nyomtatókra fókuszáló Imaging and Printing Group egyesül, ezentúl a nevük Printing and Personal Systems Group.

Az új egységet az a Todd Bradley vezeti, aki a múltban a PC-s üzletág vezetője volt. A printer részleg nagyfőnöke Vyomesh Yoshi visszavonul, ami érthető is, hiszen idén lesz 31 éve, hogy a HP-nál dolgozik.

Az egyesüléssel a HP reményei szerint egyszerűbb és átláthatóbb stratégiát folytathat a jövőben, illetve sokkal hatékonyabban lesz képes működni ebben az óriási kihívásokkal küszködő iparágban.

"Fontos, hogy a megfelelő szervezeti struktúra segítse a cég munkáját, csak így érhető el a kívánt hatékonyság és eredmény" - olvasható a vállalat közleményében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.