Hirdetés

Egyslotos GTX 1050 Ti az ELSA jóvoltából



|

Valószínűleg csak Japánban lesz kapható a különleges kártya.

Hirdetés

A számítógépes komponensekkel nagyon régóta foglalkozók jó eséllyel hallottak már az ELSA nevű gyártóról, a Németországban 1980-ban alapított vállalat grafikus kártyák és számítógépes perifériák gyártásával foglalkozott. Sajnos 2002-ben csődbe ment, azonban a cég 1997-ben létrehozott japán leánya túlélte az anyacég kimúlását, a helyi piacon azóta is jelen van.


Hirdetés


A japán ELSA most a maga csendes módján érdemi innovációval rukkolt elő, ugyanis bejelentette a világ első egyetlen kártyahelyet foglaló GeForce GTX 1050 Ti grafikus kártyáját. A szokatlanul kis helyet foglaló hűtéstől eltekintve a termék minden ízében referencia kialakításúnak tűnik, még a PCI Express csatolófelület feletti NVIDIA logó eltüntetésével sem foglalkoztak a vállalat illetékesei. Ezt nem tartjuk negatívumnak, csak kiemelnénk, hogy az ELSA mérnökei a jelek szerint szigorúan a kártya hűtőrendszeréhez értek hozzá.



A tájékoztatás alapján az ELSA GeForce GTX 1050 Ti 4 GB SP jövő hét pénteken kerül majd piacra Japánban, a hivatalos nemzetközi forgalmazását látszólag nem tervezi a vállalat. Az ajánlott fogyasztói árát nem közölték a sajtósok, de várhatóan egy olcsóbb GTX 1050 Ti modell lesz.


(Forrás: AnandTech, ELSA)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.