Hirdetés

Egyszerűbbre keresztel az NVIDIA



|

Egyszerűsödnek a grafikus vezérlők elnevezései.

Hirdetés

Nem is olyan régen elismerte az NVIDIA, hogy bizony kártyáik elnevezése egy kissé bonyolult és megtévesztő lehet a nagyközönség számára. A sok GT, GTX, GS nem sokat mond az egyszeri vásárlónak, főleg ha figyelembe vesszük, hogy néha a magasabb számozással megjelenő kártya GS jelzéssel, lassabb mint egy alacsonyabb számmal, de GTX jelöléssel árusított eszköz.

gt200_1.jpg

 

A helyzeten változtatni szeretne az NVIDIA, és az AMD módszerét követve ők is új, egyszerűbb számozást vezetnek be legújabb fejlesztésük piacra dobásakor. A zászlóshajó - tehát a gyorsabb - kártya így a Geforce GTX 280 nevet kapja a keresztségben, míg kistestvére pedig - amiről mindenki azt hitte, hogy a 9900GT nevet kapja - Geforce GTX 260 néven fog megjelenni.

A gyártó közleményében kifejtette, hogy az új rendszerrel szeretné, ha a vásárlók számára jóval egyértelműbbek lennének a kártyák, tisztábban és gyorsabban kideríthető lenne, ki milyen eszközt szeretne vásárolni a meglévő igényeihez.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.